Contractstudenten

 

U kunt zich inschrijven als contractstudent als u interesse heeft om een van onze IIS colleges te volgen.

Onder contractstudenten verstaan we alle geïnteresseerden die niet ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor het vak dat u graag zou willen volgen.  Na het invullen van het formulier en het uploaden van een kopie van uw paspoort (hiervoor kunt u de app KopieID gebruiken) ontvangt u een email met een bevestiging.

U wordt bij de UvA ingeschreven als  contractstudent en u zult van de Centrale Studenten Administratie een bewijs van inschrijving ontvangen met een studentnummer. Op deze email hoeft u verder geen actie te ondernemen.

Aan de hand van uw inschrijving zult u ook een factuur ontvangen. De kosten van het college vindt u onder het kopje 'kosten'.

Als de factuur is voldaan en uw inschrijving aan de UvA compleet is, krijgt u toegang tot de Canvas-leeromgeving. Hierin vindt u al het lesmateriaal van het college dat u gaat volgen. Ook zullen hier huiswerk opdrachten, literatuur, berichten van de docent etc.  te vinden zijn.

Als u deelneemt aan de toetsing zult u na afloop van de collegereeks een gewaarmerkte cijferlijst ontvangen. Mocht u niet deelnemen aan de toetsing dan kunt u een certificaat voor bewijs van deelname bij ons opvragen. Let wel, deze worden alleen op verzoek door ons verstrekt.

Meer informatie over het vak vindt u bij aanbod semester 1 of 2.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een email sturen naar: keuzeonderwijs-iis@uva.nl

Gepubliceerd door  Instituut voor Interdisciplinaire Studies

19 juni 2018