Organisatie

Het IIS omvat een gevarieerd team van professionals: docenten, studieadviseurs, tutoren, onderwijscoördinatoren- en ontwikkelaars en ondersteunend personeel. Naast personeel in vaste dienst, werkt het instituut veel samen met collega’s van andere faculteiten en gastdocenten van binnen en buiten de UvA. Deze uitwisseling en de combinatie van uitvoerende en ontwikkeltaken vormt een belangrijke sleutel voor het succes van het instituut. Medewerkers zijn vaak bij meerdere activiteiten betrokken, wat hun professionele en persoonlijke groei ten goede komt en bijdraagt aan een stimulerende werk- en leeromgeving.

IIS Organogram

Internationale partners

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies heeft internationale partners en is lid van de Association for Interdisciplinary Studies (AIS), Ook is het IIS mede oprichter van het International Network for Interdisciplinarity and Transdisciplinarity.

Raad van Advies

De Raad van Advies van het IIS bestaat uit de volgende leden:

  • Mw. Mr. L. Brasz: Secretaris dagelijks bestuur Stadsdeel Amsterdam-Noord
  • Prof. dr. H.O. Dijstelbloem: Hoogleraar Filosofie van wetenschap en politiek aan de UvA en senior-onderzoeker bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR)
  • Mw. Drs. G.M. van Heteren: Global Health Initiatief van de Erasmus Universiteit en het Institute for Social Studies/Erasmus Den Haag
  • Prof. dr. Vincent Icke: Bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam en hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit Leiden
  • Prof. dr. George C. Molenkamp: Sustainability Advisory Board KPMG
  • Dr. Sijbolt Noorda: Voormalig voorzitter VSNU en College van Bestuur van de UvA

Jaarverslagen

Gepubliceerd door  Instituut voor Interdisciplinaire Studies

20 maart 2017