EN

Tijdens de finale-avond op donderdag 20 mei in CREA bepaalt de jury* welke inzending beloond wordt met de realisatie van het vak. De winnaar mag daarna direct aan de slag als student-assistent bij de ontwikkeling van het vak. De finale is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Na de finale proosten we met zijn allen op de winnaar! De juryvoorzitter is Karen Maex, rector magnificus van de UvA, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De andere juryleden zijn Rick van der Ploeg, universiteitshoogleraar Environmental Economics, en Lucy Wenting, de onderwijsdirecteur van het IIS. Rosa van der Laag, student Future Planet Studies en mede-eiser in de klimaatzaak tegen Shell, is het studentjurylid.

Kerngegevens van evenement Finale van de UvA Create a Course Challenge Special Edition: Duurzaamheid
Datum 20 mei 2021
Tijd 17:00 -19:00