Tijdens de finale-avond van de Create a Course Challenge bepaalt de jury welke inzending beloond wordt met de realisatie van het vak. De winnaar mag daarna direct aan de slag als student-assistent bij de ontwikkeling van het vak.

Kerngegevens van evenement Finale van de Create a Course Challenge
Datum 25 november 2021
Tijd 17:00 -19:00

De vijf ideeën voor een nieuw UvA-breed keuzevak zijn:

1. "Everything is some kind of plot, man": A Critical Perspective on Conspiracy Theories, van Leonie von Platen, bachelorstudent Politics, Psychology, Law & Economics;
  2. Decolonising our Future: Creating Solutions to Protect and Sustain the World, van Sara, Clara, Laura & Chris, Research Master studenten International Development;
  3. Managing your Finances, van Andra Huidu, pre-master student Communication Science;
  4. Conflict, Peace and Me, van Henry Kurze, bachelorstudent Politics, Psychology, Law & Economics;
  5. Corporate Autocracies & the Internet, van Barbora Bromová, bachelorstudent Politics, Psychology, Law & Economics.

Locatie

Als de situatie het toelaat, zal de finale live plaatsvinden in de centrale hal van het E-gebouw op de UvA Roeterseilandcampus (Roetersstraat 11).

De jury

De jury bestaat uit Lucy Wenting, de onderwijsdirecteur van het IIS en Manish Jhinkoe-Rai, voorzitter van de Centrale Studenten Raad van de UvA.