Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Voor het eerst reist de 41e conferentie van 'the Association for Interdisciplinary Studies' de Atlantische Oceaan over om neer te strijken in Amsterdam. Deze driedaagse conferentie over interdisciplinair onderzoek en onderwijs vindt plaats van 24-26 oktober in 2019.

Al veertig jaren lang wordt de AIS conferentie gehouden in verschillende steden in de Verenigde Staten. De aankomende conferentie in het najaar van 2018 vindt nog plaats in Detroit, maar het jaar er op verplaatst hij voor het eerst naar Europa.

De AIS is een internationaal academisch netwerk dat zich richt op de ontwikkeling van interdisciplinair onderzoek en onderwijs. De AIS is benieuwd naar de nieuwe inzichten die de Europeanen kunnen geven op interdisciplinariteit en hoopt dat door te kiezen voor Amsterdam de conferentie nog toegankelijker wordt voor Europeanen.

De conferentie in 2019 heeft als thema 'Interdisciplinarity in global contexts'. Meer info over de 'call for proposals' en de conferentie is te vinden op de conferentiewebsite aisconference2019. Hier kun je, je ook aanmelden voor een nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van belangrijke deadlines.