EN uva.nl

Jaarlijks biedt het Institute for Advanced Study (IAS) 10 uitstekende masterstudenten de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij de IAS-onderzoeksgemeenschap en aan hun eindwerkstuk te werken aan de IAS. De selectie is gebaseerd op academische achtergrond, motivatie en het afstudeeronderwerp. De beste en meest originele scriptie wordt  uiteindelijk beloond met een prijs.

Het IIS is heel trots dat onderstaande drie masterstudenten van de Research Master Brain and Cognitive Sciences door het  Institute for Advanced Study (IAS) zijn geselecteerd en felciteerd hen van harte.

• Eva Abels, Brain and Cognitive Sciences. Control of heart rhythm by the brain: the impact of stress-induced reductions in amygdala and hippocampus GABA on cardiac electrophysiology (BrainBeatS).
  • Natalie Anne Kastel, Brain and Cognitive Sciences. Revolutionizing education through complexity theory.
  • Sofia Orellana, Brain and Cognitive Sciences. Longitudinal functional network changes in glioma patients