Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Heb je een idee waarmee je je lessen verbetert of een creatieve oplossing voor een betere onderwijsomgeving? En heb je hierbij ondersteuning nodig? Meld je dan nu aan voor het inloopspreekuur op 5 oktober van 16:00 tot 17:00 uur. Je maakt daar kennis met alle UvA TLC Onderwijsbeurzen die UvA-docenten en -medewerkers ondersteunen bij onderwijsvernieuwing.

Verschillende UvA TLC Onderwijsbeurzen die docenten en medewerkers ondersteunen

Er bestaan verschillende UvA TLC Onderwijsbeurzen die onderwijsvernieuwing door docenten en medewerkers op verschillende manieren stimuleren en faciliteren. Kennismaken met alle beurzen en ontdekken wat voor soort vernieuwende projecten mogelijk zijn? Kom dan langs tijdens het inloopspreekuur en laat je inspireren! Je kunt daar al jouw vragen stellen en verhalen horen van huidige beurshouders.

Aanvraagronde van twee beurzen start 5 oktober

5 oktober a.s. start de aanvraagronde van twee UvA TLC Onderwijsbeurzen: de TLC Didactische Vernieuwingsbeurs voor vernieuwen met didactiek en de Verantwoorde AI-beurs voor vernieuwen met ethische AI-toepassingen. Laat je inspireren en informeren over de aanvraag hiervan tijdens het inloopspreekuur. Meld je hiervoor nu aan en zet 5 oktober alvast in je agenda! De aanvraagronde van deze twee beurzen loopt t/m 10 november 2023.