Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Docenten bij een prikbord

Heb je een idee waarmee je je lessen verbetert of een creatieve oplossing voor een betere onderwijsomgeving? En heb je hierbij ondersteuning nodig zodat je je idee of oplossing tot leven brengt? Meld je dan aan voor het inloopspreekuur UvA TLC Onderwijsbeurzen op 8 februari van 16.00 - 17.00 (adres: Handboogstraat 1-3, Amsterdam). Je maakt daar kennis met alle UvA TLC Onderwijsbeurzen voor alle UvA-docenten en -medewerkers, die ondersteunen bij onderwijsvernieuwing. Ontdek welke beurs bij jouw vernieuwingsidee past tijdens het inloopspreekuur en laat je inspireren!

Van 8 februari t/m 15 maart 2024 loopt de aanvraagronde van 2 UvA TLC Onderwijsbeurzen. Als je als UvA-docent of –medewerker je onderwijs wilt verbeteren door te vernieuwen met ICT-toepassingen, vraag dan straks de Grassrootsbeurs aan. Wil je vernieuwen met ethische GenAI-toepassingen? Dan is de Verantwoorde AI-beurs iets voor jou. Kom naar het inloopspreekuur op 8 februari en ontdek meer over beide onderwijsbeurzen.

Kom naar het inloopspreekuur voor inspiratie

Er bestaan verschillende UvA TLC Onderwijsbeurzen die onderwijsvernieuwing door UvA-docenten en -medewerkers op verschillende manieren stimuleren en faciliteren. Al deze beurzen geven hen de kans oplossingen te bedenken voor onderwijsvraagstukken en die te toetsen. Wil jij ondersteund worden bij het tot leven brengen van jouw innovatieve onderwijsidee of creatieve oplossing? Kom dan langs tijdens het inloopspreekuur.

Wat kun je verwachten van het inloopspreekuur?

Tijdens het inloopspreekuur op 8 februari kun je kennis opdoen over alle onderstaande onderwijsbeurzen. En vooral ook jouw eigen vragen stellen en inspiratie opdoen. Ontdek ook wat voor soort vernieuwende projecten allemaal mogelijk zijn. 

  • Je ontdekt welke beurzen er zijn en over welke onderwerpen deze gaan.
  • Je hoort meer over de inhoud van de beurzen en hoe deze precies ondersteunen. De UvA TLC Onderwijsbeurzen bestaan uit financiering of uit ontwikkelingsuren, begeleiding door een coach in een traject en uitwisseling van ideeën met andere ontvangers van een beurs.
  • Je leert meer over de criteria voor een beursaanvraag.
  • Je krijgt handvatten voor het schrijven van een aanvraag voor een beurs.
  • Je ontmoet verschillende collega's, ook huidige beurshouders, en doet veel inspiratie op.

Kijk voor meer informatie over alle verschillende UvA TLC beurzen op de website van het TLC: