Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het IIS heeft meer dan 20 jaar ervaring met de ontwikkeling en uitvoering van interdisciplinair onderwijs en begeleidt onderwijsontwikkelaars en curriculumleiders op het gebied van organisatieontwikkeling, visievorming en onderwijs- en curriculumontwikkeling.

Advies op maat

Het IIS biedt hulp bij diverse vraagstukken, van operationeel tot strategisch niveau, zoals: Hoe kan ik een masteropleiding ontwikkelen waarin studenten met verschillende disciplinaire achtergronden leren samenwerken? Hoe ziet de ideale student eruit? Hoe stimuleer je integratie in je onderwijs? Dit doen wij door middel van projectmanagement, marktonderzoek, onderzoek en evaluatie, advies, training, coaching, procesbegeleiding of interimdiensten.

Het IIS biedt advies en begeleiding bij het ontwerpen en uitvoeren van interdisciplinair onderwijs. Wij kunnen onder andere helpen bij:

  • Het ontwikkelen en herzien van cursussen en opleidingen
  • Het trainen en coachen van individuen en docententeams
  • Het evalueren en herontwerpen van de organisatiestructuur voor interdisciplinair onderwijs
  • De kwaliteitsborging van een opleiding
  • Het ontwikkelen van een didactisch instrumentarium

Daarnaast biedt het IIS advies, workshops en trainingen aan voor docenten en onderwijsontwikkelaars. Het actuele overzicht is te vinden onder Workshops en Trainingen.

Drs. L. (Linda) de Greef

Voor vragen over advies en begeleiding kun je contact opnemen met Linda