Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Over het IIS

Interdisciplinary Learning Activities (2015)

'Interdisciplinary Learning Activities', ofwel interdisciplinaire werkvormen, is een handboek voor faculteiten die interdisciplinaire leerdoelen willen integreren in hun onderwijspraktijk. Het is gebaseerd op bijna 20 jaar ervaring met interdisciplinair onderwijs.

Interdisciplinary Learning Activities

Interdisciplinaire academici

Dit handboek bevat voorbeelden van werkvormen die studenten zullen helpen een interdisciplinaire mentaliteit te ontwikkelen. Het geeft suggesties voor activiteiten die u in uw werkgroep kunt toepassen en opdrachten die u uw studenten kunt geven om te bevorderen dat zij zich tot interdisciplinaire academici ontwikkelen.

 

Inspirerende onderwijsinstrumenten

Het is niet ons doel een uitputtende reeks interdisciplinaire werkvormen aan te bieden. Wel willen we u voorzien van een eerste serie inspirerende onderwijsinstrumenten die de belangrijkste aspecten van interdisciplinair leren bestrijken. De interdisciplinaire werkvormen in dit handboek zijn beproefd en getest. We hopen dat de integratie van deze interdisciplinaire werkvormen in uw onderwijs zal bijdragen aan een succesvolle interdisciplinaire leeromgeving.