Honoursmodules

Voor studenten die meer uit hun studie willen halen biedt het IIS verschillende interdisciplinaire honoursmodules aan. De modules zijn toegankelijk voor studenten van de UvA, het AUC en de VU. Naast het IIS bieden ook de VU en het AUC honourscursussen aan.

Honours Markt

Op woensdag 6 juni organiseren de VU, het AUC en de UvA een Try Out Class voor honoursmodules. 

Tijdens deze avond kunt u op een leuke en aantrekkelijke manier kennis maken met de verschillende honoursmodules van het eerste semester van 2018-2019. Om erachter te komen welke modules u interessant lijken om te volgen is het zeker aan te raden om hierbij aanwezig te zijn!

Datum: 6 juni 2018
Tijd: 17.30 – 21.30
Locatie: VU, zaal KC-07 ( -1 verdieping, tegenover de ingang)
Adres: De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Aanmelden

De aanmelding voor de honoursvakken van het eerste semester zal op donderdag 7 juni om 10.00 starten en op 11 juni om 23.00 sluiten. Inschrijven gaat via het formulier hieronder. Plaatsing is op willekeurige basis. Studenten kunnen zich na 11 juni nog inschrijven, maar worden dan op een wachtlijst gezet, en geplaatst als er nog plekken beschikbaar zijn. Binnen twee weken horen studenten voor welk vak ze geplaatst zijn.

Het IIS controleert of studenten bij hun eigen faculteit bekend staan als honoursstudent. Zorg er dus voor dat de honourscoördinator/studieadviseur van uw eigen faculteit op de hoogte is dat u het honourstraject ingaat, en dat diegene ons ervan kan verzekeren dat u aan de honourseisen van uw eigen opleiding voldoet.

Voor vragen neem contact op met Honours-iis@uva.nl

Over het honoursonderwijs

Een honoursprogramma bestaat uit extra vakken met een studielast van minimaal een halfjaar (30 studiepunten) die studenten tijdens de bachelor volgen. Voor het volgen van het honoursprogramma gelden er bepaalde ingangseisen, en voor het krijgen van een certificaat of een aantekening van het honoursporgramma op het diploma gelden er ook bepaalde uitgangseisen. Vraag bij je eigen faculteit na welke eisen voor jou gelden.

Honours Student Council

De Honours Student Council is onderdeel van Extensus en heeft als doel de kwaliteit van het honoursonderwijs vanuit de visie van de student te evalueren en te waarborgen. De Council bestaat uit studenten en is er voor alle honoursstudenten van de Vrije Universiteit (VU) en de Universiteit van Amsterdam (UvA). Voor meer informatie kunt u terecht op de  website

Gepubliceerd door  Instituut voor Interdisciplinaire Studies

6 juni 2018