Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Education Desk IIS

De Education Desk IIS is de onderwijsbalie van het Instituut voor Interdisciplinaire Studies die het onderwijs ondersteunt en zorgdraagt voor alle administratieve, opleidingsondersteunende en logistieke processen. De Education Desk IIS is ook het centrale punt waar studenten, docenten en externe belangstellenden allerlei informatie kunnen inwinnen over het onderwijs en de daarbij te volgen procedures en geldende regels.

Openingstijden

In verband met de huidige Corona-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om langs de Education Desk van het IIS te komen. Wij willen iedereen vragen om, indien nodig, contact met ons op te nemen via het mailadres educationdesk-iis@uva.nl of via de Digitale Student Service Desk. Telefonisch zijn wij helaas niet bereikbaar in deze periode.

Bezoekadres

Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) 
Science Park 904 
1098 XH Amsterdam
T: 020 - 525 5190
E: educationdesk-iis@uva.nl

Postadres 

Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS)
Postbus 94224
1090 GE Amsterdam
Nederland

Vragen over je opleiding?

Veelgestelde vragen
Veel antwoorden zijn snel en makkelijk online te vinden op de 'Veelgestelde vragen' pagina, op de studentenwebsite, of op de A-Z lijst van jouw opleiding.

Mocht je vraag daar niet tussen staan, stel dan je vraag aan de Education Desk IIS onder vermelding van je studentnummer en opleiding. De Education Desk IIS antwoordt over het algemeen binnen 1 werkdag.

Videocall Spreekuur

Heb je als eerstejaars student technische ondersteuning nodig bij het indienen van een vrijstellingsverzoek? Of als tweede- of derdejaars student technische hulp nodig bij het indienen van je studieplan, dan kun je gebruik maken van het spreekuur via video call. Ook voor complexere vragen kun je terecht op dit spreekuur.

Neem contact op met de studieadviseurs

Voor inhoudelijke vragen over je studieplan of je studieplanning, neem contact op met de studieadviseurs.

Dhr. A.F.J.M. (Dirk) van Bergen

Medewerker Education Desk

Mw. S.F. (Steph) Harsveld

Medewerker Education Desk

Mw. M. (Myrthe) van Buren BA

Medewerker Education Desk