Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Dr. L. (Lela) Mosemghvdlishvili

Universitair hoofddocent
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
PPLE
Fotograaf: Sander Nieuwenhuys

Bezoekadres
 • Roetersstraat 11
 • Kamernummer: 4.05
Postadres
Social media
 • Over Lela

  Dr. L. (Lela) Mosemghvdlishvili is een contemplatieve leraar die werkt op het snijvlak van innovatie, wijsheidstradities en ervaringsgericht leren. Lela behaalde een doctoraat aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voor het manuscript "Politics of Mobile Code." Hun onderzoeksachtergrond ligt in de kritische studies van technologie.

  Lela heeft 15 jaar ervaring met het lesgeven aan bachelor studenten en zet zich in voor het introduceren van nieuwe pedagogische methoden om zinvol en vervullend onderwijs te ondersteunen. Lela heeft een aantal onderwijsbeurzen ontvangen, waaronder de Educational Research Fellowship van TLC en de FRIS-beurs.

  Met de komst en het gebruik van GenAI-chatbots heeft Lela hun interesse uitgebreid in het integreren van nieuwe technologieën in op de „whole-student“ gerichte en holistische pedagogiek en zet zich in om een balans te vinden tussen diep (en langzaam) leren en technologisch versneld leermogelijkheden.

  Een opmerkelijk deel van Lela's leven is gewijd aan de voortdurende studie en praktijk van wijsheidstradities, meditatie en regelmatige stille retraites voor introspectie. Deze modaliteiten zijn vitale bronnen van inzicht en begrip voor hen. Lela is ook een geautoriseerde meditatieleraar.

 • Nevenwerkzaamheden
  Geen nevenwerkzaamheden