Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Hoi, mijn naam is Steve Pickering en ik ben docent bij de Bachelor Computational Social Science.  Ik ben een nieuwkomer op de Universiteit van Amsterdam, net als jij misschien binnenkort. Speciaal voor Computational Social Science ben ik naar Nederland verhuisd. Deze bachelor is namelijk uniek en ik ben nog niet eerder een dergelijke opleiding tegengekomen. Ik ben dan ook erg enthousiast om vanaf het begin betrokken te zijn bij deze studie en vertel je er graag meer over.

In de bachelor Computational Social Science bestudeer je sociale wetenschappen en leer je tegelijkertijd meer over de nieuwste programmeertalen. En als je nog nooit eerder hebt geprogrammeerd dan is dat geen probleem. Na het afronden van deze opleiding, kan je dit wel!

Naast sociale- en gedragswetenschappen, leer je meer over verandermanagement en ontwikkel je expertise in digitale technologie en onderzoeksmethoden. Deze combinatie van kennis en vaardigheden zijn heel waardevol voor de arbeidsmarkt.

Wij denken dat studenten van deze opleiding ook veel plezier beleven tijdens de studie. Binnen deze opleiding krijg je veel kennisoverdracht van talloze experts uit hun vakgebied. Daarnaast is er ruimte om aan projecten te werken die jij leuk vindt. En weet je nu nog niet wat je leuk vindt? Wij hebben genoeg ideeën en helpen je graag je passie te vinden!